Mustafa ŞAHİN

1969’da Elbistan Sevdilli Dengolar mezrasında doğdu. İşletme mezunudur.  İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümününe de devam etmektedir. Tekstille uğraşmaktadır. Evli 2 çocuk babasıdır. Birçok STK'da görev almaktadır.

Ergül ALTAN

1961 Akçadağ İkinciler köyü doğumludur. İlkokulu Akçadağ, ortaokulu Ankara, liseyi İstanbul, üniversiteyi Eskişehir'de okumuştur. İstanbul'da Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Birçok STK’da kurucu başkanlık, kurucu üyelik ve yönetim kurulu üyeliklerinde görev almıştır, ve görevleri devam etmektedir.

Mehmet AKPINAR

1950 yılında Malatya Akçadağ ilçesinin Kepez köyünde doğmuştur. İlk ve Orta Öğrenimini Malatya’da bitirdikten sonra 1971 yılında İstanbul İktisadi İlimler Akademisine girmiştir. 1985 yılına kadar bir firmada muhasebeci olarak çalıştıktan sonra mali müşavirlik bürosunu açmıştır.Halen mesleğine devam etmektedir. 1999 yılından itibaren yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş olup halen bu görevine devam etmektedir.

Bülent ÖZBEK

1975 Sevdilli köyü Gölpınar mezrası doğumlu.İlk,orta ve lise öğrenimini İstanbul’da okumuştur.Tekstil ve Enerji sektörde çalışmaktadır.Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Doğan DOĞAN

1955’de Çerkezuşağı köyünde doğdu.İlk ve Orta Öğretimini Elbistan’da okudu.Liseyi İstanbul’da bitirdikten sonra,Marmara Üniversitesi Matematik bölümünden mezun oldu.Sosyal Demokrat Vakfı’nında kurucu üyesidir.Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hasan MÜJDE

Kürecik Kepez köyü 1965 doğumlu. İlk ve Orta Öğretimini Kürecik’te tamamladı.Turizm işletmeciliği yapmaktadır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Caner ŞAHİN

1988 Mersin doğumludur. Aslen Akçadağ Küreciklidir. Lise eğitimini Mersin’de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisat bölümünden 2010 yılında mezun oldu. Aynı okulda İktisat Politikası yüksek lisansına devam etmektedir. 2011 yılında kurucusu olduğu şirkette yönetici/ortak olarak çalışmaya devam ediyor. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

Evren AKSOY

1980 yılında Hatay-Antakya doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimimi orada tamamlamıştır. Vakfımızdan aldığı bursla 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2006 yılından itibaren kurucu ortağı olduğu hukuk bürosunda avukatlık yapmaktadır. Evli 1 çocuk babasıdır.

Kerem ALi DÖĞÜŞ

Elbistan Sevdilli köyü 1972 doğumlu, Sevdilli ilköğretim okulu mezunu, tekstil sektöründe faaliyet gösterdi. Evli üç çocuk babasıdır.

İbrahim KARAOBA

1963 Elbistan Kantarma köyü doğumludur. Liseyi Elbistan’da bitirdi. Üniversiteye kayıt yaptırıp, 12 eylül darbesinde içeriye alındı. 2 yıl hapis yattıktan sonra askerlikte de iki yılı alındı. Daha sonra Fransa süreci başladı. 1987 beri Fransa’da yaşıyor. Ticaretle uğraşıyor. Evli 2 çocuk babasıdır.2012 de beri Türkiye-Fransa arasında gidip geliyor.

Kalender SEVER

1972 yılında Elbistan Dervişçimli köyü doğumludur. İlköğretim mezunu olup, 1990 yılından beri ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Erdoğan ŞAHİN

1974 Elbistan Kistik Günaltı köyü doğumludur. Hatay-Antakya ilköğretim okulu mezunu. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Tekstil ve turizm sektörüyle uğraşmaktadır.

Gülbahar ÇİÇEK

1977 Malatya doğumlu, lise mezunudur. Evli ve 2 çocuk annesi. Emlak müşavirliği yapmaktadır. 2019 yılında yönetim kurulunda görev almaya başladı.

İmam ŞAHİN

1970 Elbistan, Alxas aşiretinin Yazıtopallı köyünde doğdu. Uzun yıllardır Fransa’da yaşıyor. Evli ve 2 kız çocuğu babasıdır. Uluslararası gıda işiyle uğraşıyor. Birçok STK’de çalışmalarında yer alıyor.

Ali Şükran ŞİMŞEK

Elbistan Toprakhisar köyü doğumludur. Ortaokulu Sevdilli’de okudu. Londra’da yaşıyor. Ticaretle uğraşıyor. Evli 2 çocuk babasıdır. Birçok STK’de çalışmalarında yer alıyor.

Zöhre AKKAYA

1953  Kürecik doğumludur. İlk ve ortaokulu Kürecik’te tamamladı. Evli ve 4 çocuk annesidir.