Denetim Kurulu

Leyla HAN TÜZEL

1968 Akçadağ Harunuşağı doğumludur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup 1990 yılından beri İstanbul’da serbest avukatlık yapmaktadır. Birçok STK’da yöneticilik yapmış olup, insan hakları ve kadın hakları alanlarında çalışmalar yapmaya devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir.

Sacit AKDEMİR

Akçadağ, Kahyalı Köyü’nde 1964 yılında doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1987-2004 yılları arasında Maliye Bakanlığı’nda çalıştı. 2004 yılında memuriyetten ayrıldı ve Yeminli Mali Müşavir olarak serbest çalışmaya başladı.

Cihan DAĞLI

1978 Kahramanmaraş Elbistan doğumludur.İlk ve Orta Öğrenimini Elbistan’da Liseyi İstanbul’da tamamlamıştır.İnönü Üniversitesi İşletme mezunudur.Evli ve bir çocuk babası.Serbest Muhasebe Mali Müşaviri olarak çalışmaktadır.

Hüseyin TİMUR

1956 Akçadağ Bekiruşağı köyü Timurlar Mah. doğumludur. İlkokulu Bekiruşağı köyünde okumuştur. Çifçilikle uğraşmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Ali Şükran ŞİMŞEK

Elbistan Toprakhisar köyü doğumludur. Ortaokulu Sevdilli’de okudu. Londra’da yaşıyor. Ticaretle uğraşıyor. Evli 2 çocuk babasıdır. Birçok STK’de çalışmalarında yer alıyor.

Filiz KARAKURT

1977 yılında Bahçe/Adana'da doğdu. İlk/Orta/Lise eğitimini Elbistan'da tamamladı. Cumhuriyet Üniversitesi/İşletme ve İngilizce bölümlerini bitirdi ve şu anda İstanbul üniversitesi/Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümünü okumakta. 18 yıldır İngilizce Öğretmeni olarak görev yapıyor.İstanbul'da yaşıyor, evli  ve 1 kız annesidir.

AK-EL | Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı

Türkiye genelinde hizmet veren AK-EL | Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfına ait kurumsal bilgilerin, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

AK-EL Vakfı

Merkez Mh. Atatürk Cad.Arif SamiToker Sk. No:2 Yenibosna