Denetim Kurulu

Leyla HAN TÜZEL

1968 Akçadağ Harunuşağı doğumludur. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup 1990 yılından beri İstanbul’da serbest avukatlık yapmaktadır. Birçok STK’da yöneticilik yapmış olup, insan hakları ve kadın hakları alanlarında çalışmalar yapmaya devam etmektedir. Evli ve 1 çocuk annesidir.

Sacit AKDEMİR

Akçadağ, Kahyalı Köyü’nde 1964 yılında doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1987-2004 yılları arasında Maliye Bakanlığı’nda çalıştı. 2004 yılında memuriyetten ayrıldı ve Yeminli Mali Müşavir olarak serbest çalışmaya başladı.

Cihan DAĞLI

1978 Kahramanmaraş Elbistan doğumludur.İlk ve Orta Öğrenimini Elbistan’da Liseyi İstanbul’da tamamlamıştır.İnönü Üniversitesi İşletme mezunudur.Evli ve bir çocuk babası.Serbest Muhasebe Mali Müşaviri olarak çalışmaktadır.

Ercüment SİNEMİLLİOĞLU

1960 yılında Elbistan Kantarma köyünde doğdu. İlkokulu Kantarma’da, ortaokul ve liseyi Elbistan’da bitirdi. Lisans eğitimimi 1989 yılında H.Ü. Fen Fakültesi İstatistik bölümünü bitirerek tamamladı.1990 Ağustos ayında zorunlu askerliği kısa dönem olarak tamamladıktan sonra iş hayatına başladı. Önce Piar Araştırma şirketinde kısa bir çalışma sürecinden sonra, önceki adı Zet Piyasa Araştırma olan ve sonradan Nielsen Araştırma olarak değişen firmada 30 yıl Bilgi İşlem Müdürü olarak çalıştı. 2021 yılında emekli oldu.

Aligül YILDIZ

1953 yılında Elbistan Topallı köyünde doğdu. Birçok STK’da görev almıştır. Aktif olarak ticaretle uğraşıyor. Emekli evli ve 7 çocuk babasıdır.

Ayten ŞAHİN

1971 Elbistan Karakuyu köyü doğumlu ortaokul mezunudur. Evli 2 çocuk annesidir. 2019 yılında yönetim kurulunda görev almaya başladı.