1.Bursiyer Toplantısı İstanbul

25/07/2022

1.BURSİYER TOPLANTISI İSTANBUL

AK-EL Vakfı kuruluşundan bu yana her sene  öğrencilere burs imkanı sağladı.Bu senede  2017-2018 eğitim öğretim döneminde vakıf burs verdiği öğrencilerle İstanbul’da bir araya geldi.72 ilimizden gelen öğrencilerimizle güzel bir gün geçirdik, dertlerini dinledik, derdimizi anlattık. Bir kısmı birbirleriyle arkadaş oldu.

AK-EL Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yirik, “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz bursiyer öğrencilerimizle buluşma toplantısında fikir alışverişinde bulunduk. Öğrencilerimize daha iyi hizmet edebilmek adına öğrendiğimiz bilgiler ışığında yeni fikirler edindik” dedi.

AK-EL | Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı

Türkiye genelinde hizmet veren AK-EL | Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfına ait kurumsal bilgilerin, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

AK-EL Vakfı

Merkez Mh. Atatürk Cad.Arif SamiToker Sk. No:2 Yenibosna