2.Bursiyer Toplantısı

25/07/2022

2.BURSİYER TOPLANTISI

AK-EL Vakfının bu sene 2. kez düzenlediği bursiyer toplantısında burs verdiği öğrencilerle bir araya geldi. 5 Mayıs 2018 tarihinde Malatya Anemon Otel’de gerçekleştirilen toplantıya AK-EL Vakfı  Yönetim Kurulu  Başkanı İbrahim Yirik,Sosyal Demokrasi Vakfı(SODEV) Kurucusu ve Onursal Başkanı,Eski Kültür Bakanı Ercan Karakaş, Toros Üniversitesi ve Toros Okullarının Kurucusu ve Eğitimci Ali Özveren,Kantarma Yöresinin Kanaat Önderlerinden Tacım Bakır Dede,İnönü Üniversitesi Öğrenim Üyesi Yusuf Dumlupınar ve AK-EL Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri katılım sağladı.

Yaklaşık 100 bursiyerin ve bazı bursiyerlerin arkadaşların katılım sağladığı toplantıda açılış konuşmasını yapan AK-EL Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yirik, bursiyerlere maddi anlamda katkı sağlamanın yanı sıra onların diğer ihtiyaçlarını belirlemek, kişisel gelişimlerine yön vermek için bu toplantılarda bursiyerlerin Vakfımızı daha iyi tanıması ve iş dünyasıyla yakınlaşmalarını hedeflediklerini, bu anlamda bursiyerlerden de Vakıf çalışmalarına katkı sağlamalarını ve başarılı bireyler olmalarını beklediklerini iletti.

Silikon Vadisinin En Başarılı Girişimcilerinden ve UDEMY Dijital Eğitim Platformu Kurucusu ve Sahibi Eren Bali ile ABD’den canlı bağlantı sağlandı.

AK-EL | Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı

Türkiye genelinde hizmet veren AK-EL | Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfına ait kurumsal bilgilerin, proje, çalışmalar ve etkinliklerin yer aldığı kurumsal web sitesi.

AK-EL Vakfı

Merkez Mh. Atatürk Cad.Arif SamiToker Sk. No:2 Yenibosna
Bahçelievler / istanbul

©2020 akelvakfi.org.tr Tüm Hakları Saklıdır. Adlive