AK-EL GÖNÜLLÜ TAAHHÜTNAMESİ

AK-EL’de bana ihtiyaç olan alanlarda gönüllü olarak çalışmayı aşağıdaki şartlarla kabul ediyorum: Gönüllü çalışmamı, AK-EL tarafından bana gösterilen alanlarda ve belirlenen çalışma saatleri için de gerçekleştireceğimi ve bu çalışmam karşılığında AK-EL’den herhangi bir hak ve ücret talep etmeyeceğimi, Gönüllü çalışmam sırasında AK-EL tarafından belirlenen ilke ve kurallara uyacağımı, AK-EL adını kullanarak kişisel çıkar sağlamayacağımı, hediye ve adıma bağış kabul etmeyeceğimi, Ücretsiz olan AK-EL yayınlarını, üçüncü kişilere para karşılığında satmayacağımı, Gönüllü çalışmam sırasında zarara uğrarsam veya zarara sebep olursam, her türlü zarardan şahsi olarak sorumlu olduğumu, Gönüllülük çalışmalarımı sürdürürken bana çalışmalarda eşlik eden sorumluların yönlendirmeleri ile yardımlarımı sağlayacağımı kabul ve taahhüt ederim..

Gönüllü Ol

Bilgilerini Gir, Seni Arayalım!