İbrahim YİRİK

1947’de Elbistan’ın Çerkezuşağı köyünde doğmuştur. 1965 yılında İstanbul’a gelerek tekstil işiyle uğraşmıştır. Aile şirketlerinde yönetim kurulu başkanlığı yapmıştır. 2003-2009 yılları arasında Ak-El Vakfı yönetiminde görev almıştır. 2009 yılından itibaren Ak-El Vakfı başkanlığını yürütmektedir.

Ali MAYIL

1951 Elbistan Sevdilli Gölpınar mezrası doğumludur. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Uzun bir süre Londra’da ticaret işi yapmıştır. Emekli olduktan sonra İstanbul’da gayrimenkul işi yapmaktadır. Londra ve İstanbul’da yaşıyor. 2019 yılından itibaren Ak-El Vakfı başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Mehmet AKPINAR

1950 yılında Malatya Akçadağ ilçesinin Kepez köyünde doğmuştur. İlk ve Orta Öğrenimini Malatya’da bitirdikten sonra 1971 yılında İstanbul İktisadi İlimler Akademisine girmiştir. 1985 yılına kadar bir firmada muhasebeci olarak çalıştıktan sonra mali müşavirlik bürosunu açmıştır.Halen mesleğine devam etmektedir. 1999 yılından itibaren yönetim kurulu üyeliğine seçilmiş olup halen bu görevine devam etmektedir.

Haydar ŞAHİN

1956 Kürecik Balhacı köyünde doğdu. İlk ve Orta Öğrenimini Mersin ilinde okuduktan sonra istanbul’da iş hayatına atıldı. Ticaretle meşgüldür. Evli ve 4 çocuk babasıdır. Ak-El Vakfı eski başkanlarından olup halen yönetim kurulu üyeliği görevini devam ettirmektedir.

Doğan DOĞAN

1955’de Çerkezuşağı köyünde doğdu.İlk ve Orta Öğretimini Elbistan’da okudu.Liseyi İstanbul’da bitirdikten sonra,Marmara Üniversitesi Matematik bölümünden mezun oldu.Sosyal Demokrat Vakfı’nında kurucu üyesidir.Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Hasan YILDIZ

1945’de Kahramanmaraş Elbistan’da doğdu.İlk ve Orta Öğretimini Elbistan’da,Liseyi Antalya’da okudu.İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesinden mezun oldu.Evli ve 4 çocuk babasıdır.

Bülent ÖZBEK

1975 Sevdikli köyü Gölpınar mezrası doğumlu.İlk,orta ve lise öğrenimini İstanbul’da okumuştur.Tekstil ve Enerji sektörde çalışmaktadır.Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Mustafa ŞAHİN

1969’da Elbistan Sevdilli Dengolar mezrasında doğmuştur. İşletme mezunudur. Tekstille uğraşmaktadır. Evli 2 çocuk babasıdır

Av.Kasım GÜNEŞ

Cihan DAĞLI

1978 Kahramanmaraş Elbistan doğumludur.İlk ve Orta Öğrenimini Elbistan’da Liseyi İstanbul’da tamamlamıştır.İnönü Üniversitesi İşletme mezunudur.Evli ve bir çocuk babası.Serbest Muhasebe Mali Müşaviri olarak çalışmaktadır.

Evren AKSOY

1980 yılında Hatay-Antakya doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimimi orada tamamlamıştır. Vakfımızdan aldığı bursla 2002 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 2006 yılından itibaren kurucu ortağı olduğu hukuk bürosunda avukatlık yapmaktadır. Evli 1 çocuk babasıdır.

Erdoğan ŞAHİN

1974 Elbistan Kistik Günaltı köyü doğumludur. Hatay-Antakya ilköğretim okulu mezunu. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Tekstil ve turizm sektörüyle uğraşmaktadır.

Kerem ALi DÖĞÜŞ

Elbistan Sevdilli köyü 1972 doğumlu, Sevdilli ilköğretim okulu mezunu, tekstil sektöründe faaliyet gösterdi. Evli üç çocuk babasıdır.

Caner ŞAHİN

1988 Mersin doğumludur. Aslen Akçadağ Küreciklidir. Lise eğitimini Mersin’de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisat bölümünden 2010 yılında mezun oldu. Aynı okulda İktisat Politikası yüksek lisansına devam etmektedir. 2011 yılında kurucusu olduğu şirkette yönetici/ortak olarak çalışmaya devam ediyor. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

İbrahim KARAOBA

1963 Elbistan Kantarma köyü doğumludur. Liseyi Elbistan’da bitirdi. Üniversiteye kayıt yaptırıp, 12 eylül darbesinde içeriye alındı. 2 yıl hapis yattıktan sonra askerlikte de iki yılı alındı. Daha sonra Fransa süreci başladı. 1987 beri Fransa’da yaşıyor. Ticaretle uğraşıyor. Evli 2 çocuk babasıdır.2012 de beri Türkiye-Fransa arasında gidip geliyor.

Ayten ŞAHİN

1971 Elbistan Karakuyu köyü doğumlu ortaokul mezunudur. Evli 2 çocuk annesidir. 2019 yılında yönetim kurulunda görev almaya başladı.

Dernek Yazılımı: Adlive Reklam Ajansı © Tüm Hakları Saklıdır.