Denetim Kurulu

Leyla Han Tüzel

Sacit AKDEMİR

Akçadağ, Kahyalı Köyü’nde 1964 yılında doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu. 1987-2004 yılları arasında Maliye Bakanlığı’nda çalıştı. 2004 yılında memuriyetten ayrıldı ve Yeminli Mali Müşavir olarak serbest çalışmaya başladı.

İbrahim KARAOBA

1963 Elbistan Kantarma köyü doğumludur. Liseyi Elbistan’da bitirdi. Üniversiteye kayıt yaptırıp, 12 eylül darbesinde içeriye alındı. 2 yıl hapis yattıktan sonra askerlikte de iki yılı alındı. Daha sonra Fransa süreci başladı. 1987 beri Fransa’da yaşıyor. Ticaretle uğraşıyor. Evli 2 çocuk babasıdır.2012 de beri Türkiye-Fransa arasında gidip geliyor.

Sibel Çinkaya GÖL

1975 Çorum doğumlu lise mezunudur.2001 yılında Ak-El Vakfı Kadın Kollarına katıldı.2019 yılında yönetim kurulunda görev almaya başladı. Evli ve 2 çocuk annesidir.

Gül Bahar ÇİÇEK

1977 Malatya doğumlu, lise mezunudur. Evli ve 2 çocuk annesi. Emlak müşavirliği yapmaktadır. 2019 yılında yönetim kurulunda görev almaya başladı.

Dernek Yazılımı: Adlive Reklam Ajansı © Tüm Hakları Saklıdır.