2019-2020 ÖĞRETİM YILI İÇİN BURS BAŞVURULARI 20 EYLÜL-28 EKİM TARİHLERİ ARASINDA KABUL EDİLECEKTİR.

Vakfımız tarafından Akçadağ ve Elbistanlı Üniversite öğrencilerinin (4 yıllık lisans)burs başvuruları 2019-2020 öğretim yılı için 20 EYLÜL – 28 EKİM tarihleri arasında yapılabilirsiniz. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular dikkate alınmayacaktır.Yönetim Kurulu’nca tespit edilen burs verilecek öğrenci sayısı Kasım ayı içinde Vakıf merkezinde ve Vakıf WEB sayfasında duyurulur.Burs almaya hak kazanan öğrencilerin burs alabilmeleri için en az bir kefil ile birlikte taahhütname ve kefaletname ek belgesini imzalayıp, kefil olacak kişinin kimlik fotokobisinin üzerine kefil el yazısı ile (ekte imzalamış bulunduğum Ak-El Vakfı burs taahhütnamesindeki imza tarafıma ait olup ilgili taahhütnameyi kimsenin baskısı olmaksızın kendi özgür irademle imzaladığımı gayrıkabilirucu olarak kabul ve taahhüt ederim.) yazarak imzalayıp taahhütname ile birlikte en geç 5 Aralık tarihine kadar vakıf merkezine ulaştırmaları gerekmektedir.

Burs Kayıt

Bilgilerini Gir, Seni Arayalım!

KİMLERE BURS VERİLMEZ
* Akçadağ ve Elbistanlı olmayanlara * İlköğretim, lise okuyanlara * Açıköğretim fakültesi okuyanlara * Yüksek lisans öğrencilerine * Yurt dışı Üniversitelerde okuyanlara * Aynı aileden 2. kişiye * İki yıllıklara Burs verilmez * Sınıfta kalanlara ve sınıf tekrarı yapanlara * Özel Üniversite okuyanlara (%100 Burslu öğrenci hariç)
KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
* Nüfus Cüzdanı Önlü – Arkalı Fotokopisi * Yeni ÖĞRENCİ BELGESİ’NİN Aslı * Burs İstek Formu (Burs formunda 2 Kişi referans gösterilecektir, yöremizden olacak, ancak kendi ailenizden olmayacak) * Kayıt Yenileme 1 TRANSKRİPT’in Aslı (Ara sınıflar) * Ösym Yerleştirme Sınav Belgesi * İş Bankası Hesabı Belgelerinizi hazırladıktan sonra mail adresimize mail atabilir ya da Merkez mah Atatürk Cad.Arif Sami Toker Sok.no:2/Yenibosna/İstanbul Adresimize Posta Yada Kargo İle bizlere ulaştırabilirsiniz.Gönderinizi yaptıktan sonra mutlaka telefon edip teyide alınız. Aksi durumda gönderdiğiniz belgelerden sorumlu değiliz.
KAYIT YENİLEMEK İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR
(Geçen Yıl Burs Alan Öğrenciler İçin) * Öğrenci Belgesinin Aslı * TRANSKRİPT belgesi Belgelerinizi hazırladıktan sonra mail adresimize mail atabilir ya da Merkez mah Atatürk Cad.Arif Sami Toker Sok.no:2/Yenibosna/İstanbul Adresimize Posta Yada Kargo İle bizlere ulaştırabilirsiniz.Gönderinizi yaptıktan sonra mutlaka telefon edip teyide alınız. Aksi durumda gönderdiğiniz belgelerden sorumlu değiliz.
UYARILAR

* Vakıf yönetimi açıklama gereksinimi yapmadan burs vermeye ve kesmeye yetkilidir. * Malatya Akçadağ ve K.Maraş Elbistan dışından olan kişiler bu bursa kesinlikle başvuramazlar. * Aynı aileden sadece 1 kişi Burs alabilir. * Ara sınıftan başvuran öğrenciler GEREKLİ EVRAKLAR yanında ” TRANSKRİPT ” getirmek zorundadırlar. * Akçadağ ya da Elbistanlı olup ta nüfus kayıtlarını başka illere alan kişiler yöremizden olduklarını ispat etmek zorundadırlar. Anne-babalarının kimliğinde eğer yazıyorsa onların fotokopisi, yoksa nüfustan belge getireceklerdir. * Sizlerle iletişim kurmak bazen sıkıntı olabilmekte ve zorluk yaşanmaktadır. Bu yüzden burslarla ilgili tüm güncel haber ve bilgileri web sitemiz burs sayfasından size duyurmaya çalışacağız. Lütfen web sitemizin bu sayfasını sürekli kontrol ediniz. * Ayrıca amacımız maddi durumu olmayan yöremiz insanına yardım olduğu için ve gerçekçi bir ayırt etme için çalışmalar daha sık olacaktır. * Bursu devam eden öğrenciler ” SADECE YENİ SINIFA GEÇTİKLERİNE DAİR” öğrenci belgesi ve transkript yollayacaklardır.

Burs kayıt formu için tıklayınız

Dernek Yazılımı: Adlive Reklam Ajansı © Tüm Hakları Saklıdır.