Gitar Kursu

Kurs Zamanı: 2019-10-20
Gitar Kursu

Ak-El Vakfı tarafından düzenlenen kültür ve sanat kapsamında yöremiz insanlarından yoğun talep gören Gitar kursu ücretsiz olup herhangi bir yaş sınırlaması yoktur.

Gitar :Müziğin temel öğeleri, gitar çalmada oturuş ve tutuş tekniği, klasik gitarda I. pozisyon ve ses çalışmaları, klasik gitarda iki partili teknikler, klasik gitarda do majör ve la minör diziler, klasik gitarda sol majör ve mi minör diziler, klasik gitarda fa majör ve re minör diziler, klasik gitarda re majör ve si minör diziler.

Gitar kursumuz Pazar günleri saat 11.00-13.30 arasında Ak-EL Vakfında verilmektedir.